Bond Zonder Naam

Bond Zonder Naam wilde een teambuilding organiseren om alle afdelingen van de organisatie op een leuke en creatieve manier samen te brengen. Een circulaire workshop van HetVindingrijk was de perfecte activiteit! De medewerkers leerden elkaar beter kennen en werkten ondertussen een circulair ontwerp uit tot een origineel resultaat. Een fijne samenwerking!

Generali

De werknemers van Generali werden tijdens hun teambuildingsdag verwend met een workshop van HetVindingrijk. Ze maakten samen een kunstwerk dat een plekje kreeg in de boardroom. Even met de handen werken in plaats van met je hoofd, doet deugd en zorgt voor een hechte band tussen collega’s. Een geslaagde teambuilding!

Personeelsdag Torfs

Op de personeelsdag van Torfs werd gekozen voor een workshop van HetVindingrijk. De medewerkers van het schoenenbedrijf mochten zagen, schuren, lijmen, boren, … en toonden hun creatieve kant. Tijdens de workshop vergaten ze even het werk en beleefden samen een ontspannend moment.

SD Works

HetVindingrijk leerde de medewerkers van SD-worx om een circulaire creatie te maken met restmateriaal en gereedschappen. De collega’s mochten even het werk links laten liggen en zich creatief uitleven met afval, niet slecht toch?

Telenet

In 2015 klopte Telenet aan bij HetVindingrijk met de vraag om een teambuilding te organiseren rond circulaire economie. Het werd een gezellige dag met alle medewerkers van het Mechelse bedrijf. Ze gingen aan de slag met restmateriaal en creëerden enkele unieke stuks. Een fijne ervaring voor de werknemers van Telenet en HetVindingrijk!